hPod #718 natočíme ve čtyři v pěti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka hPod #718 natočíme ve čtyři v pěti

hPod #718 natočíme ve čtyři v pěti

David Plecháček

David Plecháček

21. 11. 2019 10:03 4
Reklama

Zase je to tak trochu za minutu dvanáct. Ale stíháme jak my, tak vy. Dnes odpoledne budeme natáčet další hPod, tentokrát s pořadovým číslem 718. Obsahově bude nabitý, a to i přes to, že herní podzim jede do samotného finiše. Tentokrát nám dal ale týden spoustu námětů k debatě.

Už samotný úvod bude napěchovaný obsahem, před mikrofonem se sešrocujeme hned v pěti. Kromě mé maličkosti, Pavla a nového člena redakce Tadeáše se k mikrofonu usadí i Zdeněk a Honza. A všichni jsme toho hráli docela dost. Pokud úvod stlačíme pod hodinu, bude to úspěch. Tak či tak nás mimo to čeká debata o akci X019, probereme třeskutý launch služby Google Stadia a budeme debatovat nad novým Half-Lifem pro virtuální realitu.

Není toho málo, ale chceme všichni víc. Proto nám můžete poslat vaše dotazy. Část z nich sem do diskuze, na ostatní čeká emailová adresa podcast@hrej.cz. Do předmětu prosím uveďte heslo dotaz. Na závěr si pro vás opět nachystáme doporučení, jedním z nich už ale teď může být, ať si nás v pátek v osm večer, kdy hPod #718 vyjde, poslechnete. Tak na slyšenou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama