Známe nominované na The Game Awards
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe nominované na The Game Awards

Známe nominované na The Game Awards

David Plecháček

David Plecháček

20. 11. 2019 09:50 18
Reklama

Samozřejmě se i letos uskuteční předávání videoherních cen roku, tím nejznámějším slavnostním večerem je pak v poslední době jednoznačně The Game Awards. Ještě než se dozvíme, komu všemu předá Geoff Keighley herního Oscara, musíme se podívat na jednotlivé nominované.

Ceny se budou rozdávat ve třech desítkách kategoriích. Kromě ceny nejvyšší, ocenění za hru roku, se v pátek, 13. prosince v půl třetí ráno, dozvíme i to, která hra má podle kritiků nejvyšší uměleckou hodnotu, nejlepší zvukový design, příběh nebo soundtrack. Hodnotit se bude i v několika tradičních kategoriích dle žárnů, takže uvidíme, která hra získá ocenění za nejlepší akční hru, za akční adventuru, RPG, VR/AR hru, strategii nebo závodní či multiplayerovou hru.

Vedle nich ale nebudou chybět i méně tradiční kategorie, kam spadají Fresh Indie hry, Content Creator roku (čili v podstatě streamer/youtuber roku), nejlepší eSport trenér, nejlepší eSportová událost, či kategorie hodnotící přístup vůči komunitám vlastních her ve smyslu nových eventů a podobně.

Vás ale jistě zajímají ceny. Na hru roku je nominován Control, Death Stranding, Resident Evil 2, Sekiro, Super Smash Bros. Ultimate a The Outer Worlds. Control má celkem osm nominací v sedmi kategoriích, kam patří kromě nominace ve svém žánru i umělecká stránka, zvukový design, příběh nebo režie, Death Stranding jich má devět v osmi kategoriích, The Outer Worlds pět, RE2 čtyři, stejně tak Sekiro. Her s větším počtem nominací bychom ale našli více. Celý seznam si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách.

Uvidíme, kdo si odnese nejvíce sošek. Nejžhavějším kandidátem je pro tuto chvíli bezesporu Death Stranding, nicméně případná jeho dominance by mohla vyústit v kritiku Keighleyho, který má v tamním světě roli. Na druhou stranu, hlasování se účastní i široká veřejnost, takže můžete rozdat své hlasy i vy. Nebo si je můžete pošetřit do naší každoroční Invaze. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama