Spekulace o Assassin´s Creed Ragnarok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace o Assassin´s Creed Ragnarok

Spekulace o Assassin´s Creed Ragnarok

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 11. 2019 14:44 16
Reklama

Update: Na redditu se objevil další údajný leak, tentokrát hovoří (nejspíše) o správném zasazení na začátku prvního tisíciletí našeho letopočtu. Zbytek potvrzuje to, co jsme psali- zasazení do skandinávských zemí i kusu Anglie. 

Původní novinka: Spekulací není nikdy málo, a tak si dnes povíme o tom, co přinesl anonymní leaker na reddit stránku zaměřenou právě na podobné informace. Tento uživatel se soustředil na budoucí díl Assassin´s Creed, jehož kódové označení má být Ragnarok.

Vydání je prý naplánované na podzim příštího roku, přičemž hra má vyjít jak na starou, tak novou generaci konzolí. Hra se má odehrávat 800 let před naším letopočtem ve vikingském prostředí, mapa má obsahovat jak Skandinávii, tak velkou část Anglie. Opět máme mít na výběr mezi ženou a mužem. Má se vrátit systém bratrstva, naopak bude hra obsahovat méně námořních bitev.

Odhalení bychom se měli dočkat v únoru. Ve hře mají hrát velkou rolu mytické osoby jako Odin či Loki. Gameplay mechaniky mají být trochu vylepšené, jinak by se ale hra měla hrát jako Odyssey. Opět upozorňujeme na to, že se jedná o nepodložené spekulace. Uvítali byste další díl z prostředí vikingů, nebo byste raději zavítali někam jinam?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama