Rust dostane hudební nástroje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rust dostane hudební nástroje

Rust dostane hudební nástroje

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 11. 2019 07:51
Reklama

Rust je velmi zajímavá survival hra, ve které je vaším úkolem postavit si vlastní základnu a bránit jí proti ostatním hráčům, nebo naopak útočit na báze ostatních. Vývojáři hru neustále obohacují o nové updaty, a v prosinci se do hry dostane první placené DLC s překvapivým obsahem.

První placené DLC totiž přinese hudební nástroje, konkrétně jich bude 10, včetně piana, bicích, cowbellu či suzafonu. Systém hraní na tyto nástroje ale nebude tak jednoduchý jako například v Sea of Thieves, kde postava sama hraje určitou písničku. Vývojáři se rozhodli ze hry udělat „simulátor hraní na hudební nástroje“.

„Pro hraní na nástroje jsme vytvořili zcela nový systém ovládání. Můžete si nabindovat standartní řadu tónů. Následně si můžete nabindovat modifikátory oktáv a „sharp“, díky čemuž můžete na jednom nástroji hrát až 20 not. Stejný systém se aplikuje i na kytaru, která ve hře už je." Velkou výhodou je také to, že pokud DLC nevlastníte, stále si můžete na nástroje zahrát, a to buď díky hodnému kamarádovi, který vám nástroj vyrobí, nebo tím, že zabijete nepřítele s vaším vysněným nástrojem. Instrument Pack DLC vyjde v prosinci a stát bude 10 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama