První sezona Fortnite: Chapter 2 do února
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První sezona Fortnite: Chapter 2 do února

První sezona Fortnite: Chapter 2 do února

David Plecháček

David Plecháček

20. 11. 2019 11:55
Reklama

Druhá kapitola Fortnite se začala psát skoro přesně před měsícem. Pokud jste si mysleli, že její první sezona bude trvat přibližně dva měsíce, a pak se hra opět promění, bohužel tomu tak nebude. S novou mapou v její takřka nezměněné podobě se budeme vídat až do února. Informace vyplynula z nového updatu na verzi v11.20.

Nová verze přináší především některé opravy, jde ale především o dobu trvání první fáze Chapter 2. V minulých letech totiž Fortnite čekala na nový rok 14denní Overtime Challenges, jenže letos evidentně prodloužením 1. sezony na nic takového nedojde. Přesné datum, kdy v únoru dojde k updatu, ale samozřejmě neznáme.

Mezitím vám můžeme přinést jiné aktuality. Do hry se vrací nepříliš populární Bandage Bazooka. Zároveň se do hry přidává set Snowman alias dva sněhuláci, s nimiž můžete dělat různé zimní kreace. Skrze výzvu #FrostyFortnite můžete své výtvory v průběhu prosince a ledna přihlásit a soutěžit, kdo bude nejnápaditější. V neposlední řadě přibyly denní výzvy. Celý seznam je samozřejmě mnohem bohatší a upravuje větší či menší vlastnosti a statistiky hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama