Několik informací o Diablo 4
i Zdroj: Blizzard
Novinka Několik informací o Diablo 4

Několik informací o Diablo 4

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 11. 2019 08:57 5
Reklama

Blizzard před několika dny potvrdil, že se budeme pravidelně dozvídat nové informace o Diablu 4, zejména o otázkách, které nastanou v průběhu vývoje. První takovýto blog by měl přijít v únoru, již nyní nás ale David Kim, vedoucí systémový designer, informuje o několika rozhodnutích či problémech ve vývoji čtvrtého Diabla.

První věcí je potvrzení toho, že nadcházející díl nabídne volitelný výběr skillů. „Výběr skillů a úkolů bude vždy závislý pouze na hráčích.“ Tato otázka vyvstala po ukázce dema na BlizzConu. Dále se Kim vyjádřil k itemizaci. „Stále procházíme všechen feedback, který nám přišel na konto itemizace. Stále diskutujeme nad hloubkou a komplexitou základních a rare itemů, nad cestami, jak přidat více variací itemů a také nad tím, jak hráčům poskytnou více svobody co se výběru a customizace itemů týče. Chceme se vyvarovat tomu, aby si hráči hledali optimální build na internetu.“

Vývojáři taktéž nejsou stále rozhodnutí nad tím, jestli bude hra disponovat konečným nebo nekonečným systémem levelování. Taktéž Kim potvrdil, že hlavní síla postav nebude pocházet pouze z předmětů, naopak se bude skládat z mnoha různých aspektů, jako levelu, skill ranků a taktéž specifického stylu hraní. Novinkou budou také tzv. Keyed Dungeons. Ty se liší od Riftů v Diablo 3 tím, že před vtrhnutím do dungeonu budeme vědět, jaká monstra, eventy či layouty na nás čekají. Vývojářům se líbí právě faktor plánování a strategie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama