Darksiders Genesis v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Darksiders Genesis v novém videu

Darksiders Genesis v novém videu

David Plecháček

David Plecháček

20. 11. 2019 13:54
Reklama

Uvidíme, kdy a jestli se dočkáme dalších regulérních Darksiders. Než taková hra vyjde, vyjde spin-off Darksiders Genesis, který je spíše stylizovaný do něčeho, co připomíná více Diablo než předchozí hry. Stále ale zapadá do tamního světa, dokonce se vrací War (Válka) a vůbec poprvé se nám do rukou dostane Strife (Svár).

Genesis opomíjí poslední hlavní hrdinku Fury (Zběsilost) a Death (Smrt) z druhého dílu, ale o to, že bude hra lícovat s událostmi původní trilogie, nemusí být sporu. Novinku totiž vyvíjí tým Airship Syndicate, které má na svědomí například Battle Chasers: Nightwar, ale především jsou jeho součástí zaměstnanci bývalého studia Vigil Games, které před lety pracovalo na prvních dvou dílech série.

Protože hra vychází už 5. prosince na PC a Google Stadia (a 14. února na konzolích), vývojáři se rozhodli představit nové video se schopnosti ústřední dvojice, stejně tak nový systém nazvaný Creature Cores. Ten umožňuje přizpůsobit hratelnost každému podle jeho chutí. Creature Cores jsou předměty, které sbíráte za zabití nepřátel, přičemž následně je můžete investovat do stylu, jaký vám vyhovuje.

Hra je hratelná v co-opu, pokud budete chtít jet spíše solo, můžete si mezi Válkou a Svárem přepínat dle libosti. Budete tak moci také využít toho, že Svár je spíše bojovníkem na dálku, zatímco Válka si rád nechává nepřátele hezky u těla. Jakou spoušť za sebou dokáží nechat, prezentuje následující video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama