Další informace o Stadii: výkon, prodeje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další informace o Stadii: výkon, prodeje

Další informace o Stadii: výkon, prodeje

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 11. 2019 14:03 8
Reklama

Dnes jsme vás informovali o tom, že Stadia od Googlu v recenzích zahraničních webů propadla. Jde zejména o kritiku platebního modelu, prý se taktéž nepovedl launch a technicky Stadia taktéž pokulhává. Nyní se k nám dostává další informace, například o tom, jak na Stadii běží Destiny 2.

Stadia, respektive Google sliboval, že v pozadí poběží takový hardware, který zvládne 10.7 teraflops. To by znamenalo, že každý by měl být schopný hrát hry v nativním 4K na 60 FPS. Ani to ale není pravda. Google potvrdil, že hry se renderují do nativního 1080p, a následně jsou použity různé technologie, které obraz upscalují na 4K a následně ho ještě vylepší.

Dále ale vyšlo najevo, že například Destiny 2 se spouští na střední detaily, což je horší, než na jaké detaily tento titul zvládne Xbox One X. O něco lepší je to u Red Dead Redemption 2, které běží na 1440p, ale pouze na 30 FPS, a to s trochu lepším nastavením, než je tomu na Xbox One X.

Další informace pocházejí od investigativního herního novináře Jasona Schreiera. Ten má v herním průmyslu spoustu známých, od kterých dostává spoustu informací. Dle jeho slov získal od jednoho zdroje z Googlu informace o tom, že Stadii se daří hůře, než Google předpokládal. I když se Founders edice vyprodaly, předobjednávek na Premiere edici je méně, než společnost doufala. Sám pak nabízí otázku, jestli Google změní platební model na „all-you-can-eat“, tedy na model nabízející například Microsoft se svým Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama