Valve potvrdilo Half-Life: Alyx
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valve potvrdilo Half-Life: Alyx

Valve potvrdilo Half-Life: Alyx

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 11. 2019 08:27 21
Reklama

Spekulace se opravdu potvrdily. Včera jsme vás informovali o tom, že Valve by se snad, po tolika letech, mohlo pokusit o znovuzrození série Half-Life, tentokrát ale ne třetím dílem, jelikož přece víme, že do tolika vývojáři Valve počítat neumí, ale titulem Half-Life: Alyx.

A spekulace Valve nakonec zatrhlo a existenci hry oficiálně potvrdilo. Bude se jednat „vlajkovou loď“ VR her od studia, jejíž představení proběhne již tento čtvrtek v 19:00. Prozatím nebyla oznámena žádná platforma, která by toto představení hostovala.

Forma potvrzení je ale trochu zvláštní. Web PCGamer podotýká, že tento účet na Twitteru vznikl pouze před pár měsíci, a toto je jeho první tweet. Samozřejmě se jedná o oficiální tweet, jelikož má razítko od Twitteru a navíc na tweet reagovalo mnoho známých osobností. Očividně se Valve chce jasně oddělit od Steamu, jelikož práve přes sociální sítě této služby komunikovalo Valve nejčastěji. Jsme ale zvědaví, co nakonec studio ukáže, jelikož je ze strany hráčů pochopitelně vyvíjen na tuto sérii velký tlak. Snad je Valve nezklame.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama