Denuvo u Fallen Order vydrželo tři dny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Denuvo u Fallen Order vydrželo tři dny

Denuvo u Fallen Order vydrželo tři dny

David Plecháček

David Plecháček

19. 11. 2019 12:25 8
Reklama

Záleží na každé hře separátně, evidentně úspěchy Denuva nejde nijak zvlášť škatulkovat. Jednou je totiž rakouská společnost chránící nové hry před pirátstvím úspěšnější, jindy její software shoří jako papír. Tři dny nejsou zdaleka ten nejhorší výsledek, ale Electronic Arts čekalo od zabezpečení Star Wars Jedi: Fallen Order určitě víc.

Nové Hvězdné války jsou zatím nejnovější hrou, která se o Denuvo opírá. Nebo alespoň v minulosti opírala, neboť crackeři si s Devunovem už v tuto chvíli poradili. Stačily jim pouhé tři dny, aby se novinka od Respawnu objevila na internetu zbavená DRM ochrany. To je v kontrastu s některými hrami letošního roku, kde se Denuvo též objevilo. Například u Borderlands 3 vydrželo měsíc a půl, a Anno 1800 ani Mortal Kombat ještě prolomeny nebyly.

Je otázkou, jak velkou, případně jestli vůbec nějakou, hraje roli platforma, pro níž hra vyjde. Mortal Kombat je sice dostupný na Steamu, ale Anno a Borderlands 3 jen na Epic Games Store (v případě Anno i na Uplay). Nové Hvězdné války ale vrací hry od Electronic Arts zpět na Steam, odkud společnost utekla před lety na svůj vlastní Origin. Tam se Star Wars samozřejmě též prodává.

Buď jak buď, recenze jsou ve skrze pozitivní a je stoprocentní, že si Fallen Order k platícím zákazníkům cestu najde. Naši recenzi můžete očekávat v nejbližších dnech, mezi tím si ale můžete přečíst článek pojednávající o tom, zda je Fallen Order pro osud Star Wars vůbec důležitou hrou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama