Co se děje s In the Valley of Gods?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co se děje s In the Valley of Gods?

Co se děje s In the Valley of Gods?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 11. 2019 08:41
Reklama

Studio Campo Santo se proslavilo úspěšnou stylizovanou prvotinou Firewatch, s dalším projektem In the Valley of Gods má ale zřejmě problémy. Hra pomalu mizí z životopisů jejích autorů a odebrána byla i ze stránek studia samotného. Fanoušci po celém světě začínají spekulovat o smutném osudu projektu.

In the Valley of Gods bylo oznámeno během show The Game Awards na konci roku 2017 a mělo navázat na masivní úspěch stylového Firewatch. Stejně jako svůj předchůdce sázelo na silný příběh, emotivní atmosféru a pestrou paletu použitých barev. Od prvních podrobnějších informací na začátku loňského roku se po hře ale slehla zem. Studio neoznamovalo novinky a nyní, zhruba dva roky po oznámení, zdá se, začalo vymazávat In the Valley of Gods z historie.

Titul zmizel především z popisků twitterových účtů vedoucích členů týmu. Campo Santo během vývoje zakoupila firma Valve a nové popisky tomu plně odpovídají. In the Valley of Gods ale zmizelo i ze seznamu projektů na oficiálním webu studia a na YouTubu byl skryt první trailer. Na druhou stranu, stále funguje oficiální web hry a vymazána nebyla ani dotyčná karta na Steamu. 

Na tyto skutečnosti původně upozornil uživatel Twitteru Tyler McVicker.

Spekulace je samozřejmě třeba brát s rezervou. Valve po letech oznamují nové projekty a je dost dobře možné, že se jednoduše přesunula pozornost týmu na jeden z nich. Jediné co můžeme říct téměř s jistotou je to, že se In the Valley of Gods jen tak nedočkáme, pokud vůbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama