Blair Witch již brzy i na PlayStation 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blair Witch již brzy i na PlayStation 4

Blair Witch již brzy i na PlayStation 4

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 11. 2019 13:35 2
Reklama

Ošklivé počasí udeřilo s nebývalou razancí a listopadové pošmourno je jako stvořené pro zachumlání se do deky, uvaření kakajíčka a hraní hororových her. Jednou takovou je i letošní Blair Witch, která již brzy dorazí i na PlayStation 4.

Blair Witch patří mezi velká překvapení letošní E3. Představena byla na konferenci Microsoftu a vyšla bez velkých cirátů na konci srpna, a to na Xboxu One a PC, na obou platformách je navíc k dispozici v rámci Game Passu. Majitelé PlayStation 4 se výletu do temných lesů dočkají 3. prosince letošního roku.

Hru má na svědomí polské studio Bloober Team, které v minulosti vydalo dva díly hororu Layers of Fear a před dvěma lety obsadilo Rutgera Hauera do psychologického thrilleru Observer. Přestože si Blair Witch v Honzově recenzi nevysloužila mnoho chvály, třeba zrovna vám výlet do okolí Burkittsville padne do noty.

Vývojáři spolu s oznámením nové verze oznámili také speciální balíček pro všechny majitele hry bez ohledu na platformu. Tento "Good Boy Pack" vám do hry přidá nové skiny a animace pro vlčáka Bulleta a nové wallpapery a hry pro mobilní telefon hlavní postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama