Amy Hennigová se spojí se Skydance
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amy Hennigová se spojí se Skydance

Amy Hennigová se spojí se Skydance

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 11. 2019 14:53 1
Reklama

Bývalá kreativní ředitelka Amy Hennigová, která stojí například za sérií Uncharted, se připojila do produkční skupiny Skydance Media, ve které má za úkol rozběhnout novou „interaktivní“ divizi. Skydance se do této doby soustředilo zejména na filmy či seriály, jako například Tom Clancy’s Jack Ryan, Terminator: Dark Fate nebo Top Gun.

Dle společnosti se nová divize soustředí na streamovací platformy, díky kterým budou moct lidé hrát příběhové a interaktivní hry. Hennigová si k sobě přibrala i producenta z EA Juliana Beaka, se kterým pracovala na zrušené Star Wars hře Ragtag nebo Battlefield Hardline. 

„V herním průmyslu se pohybuju 30 let. Viděla sem tolik různých evolucí a revolucí. A fundamentálně, jsem se k tomu dostala jako „vypravěčka“. Potencionálně jsem byla i režisérka. A když jsem šla do školy, chtěla jsem být spisovatelkou. A tak jsem se našla ve hrách. V poslední době to ale bylo těžší. Herní průmysl se soustředí na obrovské live service open world hry. Ale já se soustředím na příběh. A tento obsah jsem chtěla. Podle mě právě toto zde chybí- krátké příběhové interaktivní hry.“ To je prý důvod, proč se Hennigová přidala ke Skydance.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama