Více o Gears Tactics už na Game Awards
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Více o Gears Tactics už na Game Awards

Více o Gears Tactics už na Game Awards

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 11. 2019 10:23
Reklama

Fanoušci platformy Xbox a série Gears of War si jistě velmi dobře vzpomínají na loňskou E3, kdy se značce Gears na konferenci Microsoftu dostalo nebývalé pozornosti a představení hned trojice titulů.

Kromě obligátního pátého dílu hlavní ságy a roztomilých Gears POP se jednalo o překvapivou ukázku Gears Tactics. Rod Fergusson ze studia Coalition hru uvedl jako PC exkluzivní titul (nakonec se ale dle oznámení na Twitteru podívá i na Xbox One), jenž nabídne hratelnost podobnou slavné sérii XCOM, samozřejmě převedenou do brutálního a nesmiřitelného světa Gears.

Hratelnost se bude saměřovat především na taktickou akci, těšit se ale samozřejmě můžete i na hrátky s úpravami jednotlivých členů svých týmů a také na souboje s bossy, rozličných velkých příšer, jako je v teaseru se mihnoucí Brumak, mají ostatně Gears na rozdávání. Příběh by se měl odehrávat 12 let před událostmi prvního dílu Gears of War, a v roli COG se budeme potýkat s invazí Locustů.

O hře jsme se bohužel od loňského oznámení nic dalšího nedozvěděli, to se ale má již brzy změnit. Konkrétně o ní Coalition více prozradí na letošních Game Awards, které probběhnou 13. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama