Podívejte se na celý zápas v Bleeding Edge
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na celý zápas v Bleeding Edge

Podívejte se na celý zápas v Bleeding Edge

David Plecháček

David Plecháček

18. 11. 2019 11:12 3
Reklama

Bleeding Edge, novou multiplayerovou akci od Ninja Theory, si budeme moci zahrát už v březnu. Máte-li Xbox Game Pass, budete si hru moci vyzkoušet dokonce dříve, 14. února a pak jedenáct dní před vydáním, tedy 13. března. Ale víte vlastně, do čeho se to pustíte? Ze hry jsme totiž viděli zatím až překvapivě málo. Tak to pojďme změnit.

Aktuální video pochází stejně jako výše uvedené informace z nedávné akce X019. Magazín COGconnected zveřejnil na svůj kanál video prezentující celý jeden zápas hry. Už od začátku od představení na E3 zaznívají hlasy, že se jedná o hru ne nepodobnou Overwatchi, jen s tím rozdílem, že se v Bleeding Edge v mnohem větší míře spoléháte na meče. A toho samého dojmu doznali i redaktoři známého portálu.

Stejně jako ve všech podobných hrách, i zde máte na výběr z několika předpřipravených postav se specifickými schopnostmi, i zde budete výrazně lepší v sehraném týmu, než když se do vřavy pustíte sami za sebe.  Jsme zvědaví, zda se stále novému studiu Microsoftu podaří uspět. Ostatně Bleeding Edge bude pod prvním majitelem jejich prvotinou. Jak se vám prezentovaná ukázka líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama