Path of Exile 2 je expanze prvního dílu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Path of Exile 2 je expanze prvního dílu

Path of Exile 2 je expanze prvního dílu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 11. 2019 13:30 12
Reklama

Zatímco Blizzard ukázal Diablo 4, jeho největší konkurent Grinding Gear Games zatím škudlil svůj tajemný plán na odhalení druhého dílu, který ale nemusí být takový, jak by si ho normální hráči představovali. Vývojáři se totiž rozhodli jít opačnou cestou co Blizzard a dávali to pořádně najevo.

Path of Exile 2 totiž nebude samostatnou hrou, ale obrovskou expanzí, kterou vývojáři nazývají jako druhý díl. Do hry se přidá kampaň se 7 akty, kompletně předělá grafickou stránku hry, přidá nový systém renderu a taktéž překopává spoustu herních mechanik.

Kromě toho jsme se také dočkali oznámení mobilní verze hry. Vývojáři si několikrát rýpli do Blizzardu například tím, že by byla naprostá kravina vydávat druhý díl, který přidává pouze kampaň, jako samostatnou hru a tím si tříštit komunitu. Co se mobilní verze týče, na pódiu si vývojáři dělali srandu z toho, že něco podobného by se minulý rok udělat už nemohlo, díky čemuž si vzali ponaučení a nejdříve hráčům představili sequel a až poté mobilní hru.

Vydání je ale stále daleko. Beta testování započne až někdy koncem roku 2020.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama