Herní One Punch Man vyjde v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní One Punch Man vyjde v únoru

Herní One Punch Man vyjde v únoru

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 11. 2019 09:18
Reklama

O tom, kdo který superhrdina je nejsilnější ze všech, se dlouhé roky vedly vášnivé diskuze, v současnosti je ale tahle otázka už uspokojivě vyřešena. Všem těm Hulkům a Supermanům totiž vypálil rybník nenápadný chlapík jménem Saitama, známý díky anime One Punch Man. 

Ten totiž dokáže opravdu prakticky všechny své protivníky vyřadit jediným úderem. A i když by se mohlo zdát, že jej tato vlastnost činí pro videoherní zpracování podobně nevhodným adeptem, jako tolikrát diskutovaného Supermana, vývojáři ze Spike Chunsoft si to zjevně nemyslí a svůj titul One Punch Man: A Hero Nobody Knows přinesou i na západní trhy.

Stane se tak 28. února příštího roku a hra dorazí na PlayStation 4, Xbox One i na PC skrz Steam. Příběh se inspiruje první sezónou anime, vaším úkolem tedy bude šplhat na žebříčku Asociace hrdinů až ke kýžené hrdinské třídě S. Mezi hratelné hrdiny patří Metal Knight, Genos, Mumen Rider nebo třeba Stinger. O mém osobním favoritovi, vystupujícím pod přezdívkou Puri Puri Prisoner, bohužel zatím nepadlo ani slovo.

Ve hře se samozřejmě utkáte s celou řadou nebezpečných nepřátel v až bizarně epických bitvách, součástí bude i režim 3 vs. 3. Hra nabídne japonský i anglický dabing a součástí předobjednávky jsou bonusy v podobě nových kostýmů pro Saitamu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama