Flight Simulator vás vezme nad Evropu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Flight Simulator vás vezme nad Evropu

Flight Simulator vás vezme nad Evropu

David Plecháček

David Plecháček

15. 11. 2019 11:22 4
Reklama

Na X019 se opět ukázal i Flight Simulator. Vlastně nevíme, jakými superlativy jej máme zahrnout, protože pro fanoušky létání se jedná o splněný sen, který navíc vypadá přímo neuvěřitelně. Jistě vás zajímá gameplay trailer přímo od vývojářů ze studia Asobo, kromě jiného se ale můžete podívat i na trochu delší záběry, které měly se hrou tu čest.

Vývojářům se musí nechat cit pro detail a svým způsobem i epičnost, kterou trailer s pouhými letadly navozuje. Dvouminutová ukázka prezentuje hned několik strojů, ať už jde o menší vrtulové letouny, nebo proudový Airbus A320 Neo či Boeing 747 alias Jumbo, ale také rozličná prostředí, od New Yorku až po mnohem opuštěnější lokace, ať jde o zasněžené hory nebo pusté lesy.

Trailer příliš konkrétní není, ale náramně se na něj dívá. Věříme ale, že větší službu vám udělá nové video z produkce IGN, které vás zavede na místa, na kterých jste možná i byli. Přibližně třináct minut se můžete prolétávat nad známými evropskými metropolemi, mezi nimiž bohužel chybí Praha, ale nechybí Barcelona, Benátky, Florencie, Neapol, Kodaň nebo Brusel. Pokud jste v některých zmíněných městech byly, je krásné sledovat, jak detailní a především přesný Fligh Simulator ve skutečnosti je. Na jeho plnou verzi se můžeme těšit už příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama