Dead Island 2 se stále vyvíjí, Koch mu věří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead Island 2 se stále vyvíjí, Koch mu věří

Dead Island 2 se stále vyvíjí, Koch mu věří

David Plecháček

David Plecháček

15. 11. 2019 14:08 6
Reklama

Po letech se to zdá být neuvěřitelné, ale Dead Island 2 stále žije. A to přes to, že hru původně měl vyvíjet Techland, ale vyvíjelo jej studio Yager, pak se hry ujal tým Sumo Digital, a teď na novince má pracovat Dambuster Studios, navíc přímo pod dohledem Koch Media. Právě ředitel Koch Media magazínu GamesIndustry řekl, že se se hrou stále počítá.

Klemens Kundratitz možná není svým jménem tak známý, ale vede jeden z největších vydavatelských domů na světě. A do jeho portfolia druhý díl perfektně zapadá. „Podívejte, Dead Island je pro nás důležitou značkou, kterou musíme uchopit za správný konec,“ řekl. „(Prodleva) jen svědčí o našem rozhodnutí udělat hru správně,“ dodal. Rádi bychom tomu tvrzení věřili, ale příliš argumentů pro něj Kundratitz nemá. Série se přehazuje mezi studii jako horký brambor, navíc jí v tuto chvíli má v rukou studio, které se naposledy snažilo neúspěšně uspět s Homefront: The Revolution.

V rozhovoru to sice nepadlo, ale dost možná bychom se hry mohli dočkat už příští rok. Kudratitz se totiž vyjádřil i k případnému střetu s Dying Light 2, které by mělo právě v roce 2020 vyjít. Podle něj by se mohly obě hry opravdu na trhu střetnout, ale velký problém v tom nevidí: „Příběh o třetím vývojářském studiu je možná krásný, ale byli bychom rádi, kdybychom byli souzeni až dle našeho výsledku. V tuto chvíli vážně věříme, že až hra vyjde, bude se jednat o nářez, o skvělou zombie hru.“

Příštímu roku samozřejmě napovídá i fakt, že by se hra stále měla chystat na PlayStation 4, Xbox One a samozřejmě i PC. I kdyby z ní nakonec nebylo nic jiného, stále platí, že se v roce 2014 představila naprosto fantastickým trailerem za doprovodu hudby Pigeon Johna, který si můžete připomenout níže.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama