Vydání Stadie nebude bezproblémové
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání Stadie nebude bezproblémové

Vydání Stadie nebude bezproblémové

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 11. 2019 16:18 17
Reklama

Za pár dní se bude ve vybraných zemích spouštět Google Stadia, a na povrch vylézají první problémy, se kterými se budou muset uživatelé vypořádat, a to díky AMA na redditu, kde Andrey Doronichev a Beri Lee zodpověděli spoustu otázek, které jim uživatelé položili.

Jedna z hlavních služeb, která nebude při spuštění dostupná, bude Family Sharing. I když je přidání této možnosti pro Google velkou prioritou, její příchod je předpokládán až na příští rok. Hry se tak musí koupit na víckrát nebo musí "rodina" hrát na jednom účtu. Ani achievementy, respektive jejich zobrazení, nebude dostupné. Hráči je budou získávat „skrytě“, přičemž zobrazit si je budou moct až „brzy po vydání“.

Poslední nedostupnou možností bude 4K streamování na PC. Jediné zařízení, které tedy bude podporovat 4K stream, je Chromecast Ultra. Zajímavé je ale taktéž to, že jediné Chromecasty s podporou Stadie jsou ty, které uživatelé dostanou v rámci Stadia bundle. Stávající majitelé musí počkat několik týdnů na update firmwaru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama