Seriálový Zaklínač dostane i druhou sérii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seriálový Zaklínač dostane i druhou sérii

Seriálový Zaklínač dostane i druhou sérii

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 11. 2019 08:19 3
Reklama

Dnes dopoledne si dáme takový seriálově-filmový dvojboj. První novinka se týká seriálového Zaklínače, na jehož první sezónu budeme muset čekat už jen něco málo přes měsíc. A aby Netflix fanouškům potvrdil, že se s příběhy Geralta počítá i nadále, oznámil potvrzení celé druhé řady.

O ní samozřejmě ještě nic moc nevíme, ostatně i ta premiérová, která se na zmíněnou streamovací službu dostane již 20. prosince, je stále částečně zahálena rouškou tajemství. Avšak ze záběrů, které jsme zatím měli šanci vidět, vypadá projekt Laury Schmidtové Hissrichové nadějně. Navíc americký gigant je téměř zárukou, že se bude jednat o kvalitní podívanou, ve které hlavní roli Geralta ztvární Henry Cavill, kterému budou pomáhat (nebo škodit?) Anya Chalotraová jako Yennefer nebo Anna Shafferová coby Triss.

Prvních osm dílů úvodní série dorazí na Netflix již těsně před Vánoci, stejný počet epizod se dle Variety dostane i právě potvrzená druhá sezóna, jež by k předplatitelům měla dorazit někdy v průběhu roku 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama