Rune 2 bude podporovat vydavatel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rune 2 bude podporovat vydavatel

Rune 2 bude podporovat vydavatel

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 11. 2019 10:55 1
Reklama

Dnes jsme vás informovali o tom, že studio Human Head Studios znenadání končí. Bylo to překvapení pro všechny, a očividně i pro vydavatele Rune 2 Ragnarok Game. Vývojář Mitch se k tomuto tématu vyjádřil na oficiálním fóru určeném pro Rune 2.

„Včera jsme úspěšně vydali Rune 2 na Epic Games Store, a hra překonala naše očekávání. Jsme velice vděční všem, kteří se rozhodli si naší hru zahrát. Hned zpočátku říkáme, že tuto hru milujeme a Rune 2 budeme nadále podporovat. Studio Human Head Studios oznámilo, že končí a bude zakládat nové studio. Toto jsou pro nás šokující novinky, a dozvěděli jsme se o tom ve stejnou dobu, jako vy. Human Head mělo dlouhodobou dohodu s vydavatelem Ragnarok Game na to, aby hře poskytoval dlouhodobou podporu. Pracujeme na nápravě jakýchkoliv technických problému a zároveň budujeme tým, který se postará o budoucnost Rune 2. Náš plán zůstává- příští rok chceme vydat Rune 2 i na dalších platformách. Taktéž se těšíme, až vám ukážeme budoucí obsah do Rune 2.“

Je celkem zvláštní, že nikdo z vedení Human Head Studios nedal svému vydavateli vědět o tom, že se plánuje takto zásadní změna. Snad se Ragnarok Game podaří sestavit tým, který se o budoucnost Rune 2 dostatečně postará. Koupili jste si Rune 2? A jak na tuto situaci pohlížíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama