Mark Wahlberg se vrátí k filmu Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mark Wahlberg se vrátí k filmu Uncharted

Mark Wahlberg se vrátí k filmu Uncharted

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 11. 2019 08:52
Reklama

A po seriálovém Zaklínači se tentokrát budeme věnovat snímku, který, pokud osud dá, dorazí do klasických kin. Filmové zpracování ságy Uncharted to nemělo v uplynulých letech vůbec jednoduché, došlo hned k několika změnám na režisérské židličce. Nyní to však konečně vypadá, že věci jsou na dobré cestě, to když novým režisérem se stal Travis Knight, autor filmů Kubo a kouzelný meč a Bumblebe.

Taktéž víme, že za dob, kdy projekt vedl David Russel, tak hlavní roli Nathana Drakea měl ztvárnit Mark Wahlberg. Oba se však z filmového zpracování Uncharted odporoučeli, nicméně aktuálně se druhý jmenovaný ke snímku vrací. Nově by si Wahlberg neměl zahrát hlavního hrdinu (toho má na starost Tom Holland), ale jeho mentora Victora Sullivana alias Sullyho. Obě strany, tedy americký herec i Sony jsou ve finální fázi vyjednávání a nic tak nebrání tomu, aby se k celému štábu opět připojil.

O filmu dle Uncharted se mluví již více než dekádu, snad poslední změny signalizují, že kino premiéra by se mohla stihnout již buď na konci příštího (jak je oficiálně naplánovaná), nebo na počátku přespříštího roku.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama