Na redditu se objevil údajný snímek z GTA 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na redditu se objevil údajný snímek z GTA 6

Na redditu se objevil údajný snímek z GTA 6

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 11. 2019 14:38 8
Reklama

I když nám Rockstar před rokem nadělil výborně přijatý Red Dead Redemption 2, který se před týdnem dostal i na PC, troufáme si přesto tvrdit, že nejslavnější značkou tohoto studia je jednoznačně Grand Theft Auto. 

Od vydání Grand Theft Auto V uběhlo již těžko uvěřitelných 6 let, a i přes neustálou podporu multiplayerové části se na internetu objevilo několik náznaků toho, že na GTA 6 se pracuje. Dnes zabředneme i do spekulací a údajných úniků, respektive jednoho obrázku, který se objevil na redditu.

Na redditu se objevil údajný snímek z GTA 6
i Zdroj: Hrej.cz

Samozřejmě je nutné počítat s tím, že se může jednat o podvrh, a to zejména díky spoustě modifikací, které GTA V podporuje. Screenshot by ale potvrzoval dřívější spekulace o tom, že by se série přesunula do Vice City. Rockstar totiž v GTA 4 umístil plakát, na kterém se psalo, že s Liberty City je konec. Toto město se totiž objevilo ve dvou „novodobých dílech“, a to GTA 3 a GTA 4. San Andreas jsme zase viděli v GTA: SA a GTA V. Zato Vice City se objevilo pouze v jednom „hlavním“ díle.

Snímek ze hry se objevil i před vydáním GTA V, samozřejmě hráči jej považovali taktéž za podvrh. Na pokročilý vývoj ale poukazuje i skupina City Morgue, která na svůj instagram umístila plakát poukazující na spolupráci této skupiny a studia Rockstar, odkazující na rok 2020. Na otázku fanouška, zda pracují na soundtracku, bylo odpovězeno pouze „Brzy“. Můžeme se tak skutečně "brzy" těšit na odhalení nového dílu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama