WB zkoušeli vytvořit Supermana několikrát
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WB zkoušeli vytvořit Supermana několikrát

WB zkoušeli vytvořit Supermana několikrát

David Plecháček

David Plecháček

12. 11. 2019 14:12 7
Reklama

O nikdy nekončící spekulaci, že Rocksteady připravuje zaručeně hru se Supermanem, jste stoprocentně slyšeli. Pravda je někde mezi, nové informace vyloženě toto studio nezmiňuje, zároveň ale jasně říká, že společnost Warner Bros. Supermana chce. A snaží se o něj už poměrně dlouho.

Zatímco jak by měl vypadat herní Batman víme a v současnosti se těšíme na novou Arkham hru, o podobě Supermana se vedou pře dlouhé roky. Jde o to, že přetavit jeho schopnosti mezi hráče tak, aby nebyli všemocní, je v intencích světa Clarka Kenta poněkud problematické. Insider James Sigfield na Twitteru tvrdí, že v různých fázích skončilo v propadlišti dějin už několik her.

Warneři se údajně pokouší vytvořit hru již od filmu Man of Steel, který vyšel v roce 2013. Tehdy nový film zaujal, a tak „WB začalo oslovovat hned několik producentů, režisérů a osoby z herního průmyslu, aby vytvořili vlastní Superman hru“, uvádí zdroj. Mezi těmito variantami prý byla i variace Spider-Mana z PS4, tedy hra s otevřeným městem Metropolis a hned několika záporáky z DC univerza.

Další zrušenou hrou měl být Superman Unbound, pravděpodobně propojený s animovaným snímkem stejného názvu. S velikostí světa se měli autoři popasovat tím, že děj umístí do města na planetě Krypton, do Kandoru, který je pod kupolí. Sigfied na svůj Twitter umístil i některé artworky, můžete se na ně podívat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama