Steam přináší slevy ke dni nezadaných
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam přináší slevy ke dni nezadaných

Steam přináší slevy ke dni nezadaných

Lukáš Horský

Lukáš Horský

11. 11. 2019 11:10 3
Reklama

Jedenáctý listopad je dnem nezadaných. Tato tradice, původem čínský vysokoškolský svátek, se odrazila v komerčním světě. Alibaba, čínská e-komerční společnost, před lety zahájila vlnu nákupního šílenství. Svátek se ale přerostl i k jiným prodejcům, třeba na Steam. 

Díky slevám, které zaplavily internet, se každým rokem čeká na nový nákupní rekord. Tržby loňského roku z tohoto dne činily téměř 31 miliard amerických dolarů. Letos se jen za první hodinu prodalo zboží za 13 miliard dolarů. Slevy, které se po vzoru tohoto svátku objevují, tak nesmí chybět ani ve sféře herních produktů.

Steam proto při této příležitosti nabízí od 10. 11. do 12. 11. (17:00) výprodej ke dni nezadaných. Mezi tituly, které můžete získat, patří např. Divinity: Original Sin 2 se slevou 45 procent, série Batman od Telltale se slevou 67 procent nebo Dragon Ball Xenoverse se slevou 80 procent.

Steam tak reflektuje, jak rychle se tento asijský svátek šíří i k nám na Západ. Pro našince je to ale jedině dobře, protože se listopad stane měsícem slev snad ještě výrazněji, vždyť na jeho konci už teď čeká etablovaný černý pátek alias Black Friday. Ten už ale nevynechává vůbec nikdo, je však otázkou, kdy se ke Steamu a tomuto svátku připojí z videoherního průmyslu i ostatní. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama