Nintendo neplánuje zlevnit Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo neplánuje zlevnit Switch

Nintendo neplánuje zlevnit Switch

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 11. 2019 13:44 5
Reklama

Konzole Nintendo Switch je s námi už více než dva a půl roku, nově jí navíc doplnil menší, méně vybavený, ale levnější bratříček Nintendo Switch Lite a tato hybridní generace konzolí Nintenda slaví obrovský úspěch. Prezident společnosti Šuntaro Furukawa si je toho dobře vědom a rázně odmítá jakékoliv myšlenky na brzké zlevnění konzole.

Se stárnutím jednotlivých řad herních přístrojů logicky přichází jejich postupné zlevňování, to se ale Switche zatím netýká. V rozhovorech v rámci vydání finančních zpráv společnosti byl Furukawa dotázán na současnou strategii prodejů konzole a její cenový vývoj do budoucna. 

“Cheme zachovat hodnotu našich produktů a prodávat je za stejnou cenu tak dlouho, jak jen to bude možné, takže v současnosti nemáme žádné plány na zlevnění. Protože ziskovost se může měnit v závislosti na množství kusů vyrobených v budoucnu, nemáme zatím ani žádné předpoklady snižování ceny. Chceme ziskovost vylepšovat prodáváním většího množství konzolí a udržet na trhu hardware rodiny Nintendo Switch co nejdéle to půjde,” odpověděl.

Pokud si tedy na konzoli brousíte zuby a neplánujete využít akci spjatou přímo s lokálními obchodníky, žádného finančního benefitu se v nejbližší době nedočkáte. Současná cena samotné konzole se v českých obchodech pohybuje kolem 8000 korun.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama