Death Stranding bude na Steamu i Epic storu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Death Stranding bude na Steamu i Epic storu

Death Stranding bude na Steamu i Epic storu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

10. 11. 2019 11:50 24
Reklama

Death Stranding po letech čekání konečně odhaluje na PlayStationu svá tajemství a podle stále přibývajících komentářů pod naší recenzí vzbuzuje ve hráčích spoustu rozdílných názorů. Pokud ovšem hrajete na PC a na poslední Kodžimovo dílo stále ještě čekáte, možná jste se v souvislosti s tahanicemi Steamu a Epic Games Storu obávali, zda se Death Stranding objeví právě ve vámi preferovaném obchodě. Už nemusíte.

Aktuální tweet oficiálního kanálu Kojima Productions totiž prozrazuje nové informace o PC verzi hry. O plánovaném termínu vydání na léto 2020 už nějakou dobu víme, novinkou je však spuštění předobjednávek v obou zmiňovaných obchodech. Vydavatel 505 Games bude tedy Death Stranding prodávat na Steamu i Epic Games Storu, a to za shodnou cenu 60 eur.

Přestože už máme zkušenosti i s případy, kdy byla exkluzivita pro Epic Games Store vyjednána až těstě před spuštěním prodejů hry, se dá předpokládat, že Death Stranding podobný scénář následovat nebude. Pokud si přesto chcete svou Steam kopii hry pojistit, máte možnost tak učinit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama