Vyzkoušejte si přes víkend Cities na PC/XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si přes víkend Cities na PC/XO

Vyzkoušejte si přes víkend Cities na PC/XO

David Plecháček

David Plecháček

8. 11. 2019 11:08
Reklama

Když se řekne budovatelská městská strategie, až s výjimkou několika let bylo synonymem SimCity. Jenže Cities: Skylines dokázalo, že to jde i bez něj. Letos už to jsou čtyři roky, kdy hra původně vyšla. A obsah do hry proudí dál. Tento víkend jej můžete okusit na Xboxu One a PC zadarmo.

Není to jen tak, autoři tak oslavují další balíček, které na všechny platformy míří. Jde o Content Creator Pack a další DLC s novými rádio stanicemi. Zatímco druhé zmíněné rozšíření je spíše drobným přírůstkem, to první je složitější. Jedná se totiž o obsah moddera Jasona Ditmarse, kterého komunita zná pod přezdívkou AmiPolizeiFunk.

Ditmars vývojářům poskytl 39 nových modelů budov, které mohou nahradit ty ze základní hry. Paradox si za sbírku moderních staveb účtuje pět dolarů, za novou stanici čtyři. Pokud toužíte po obojím, můžete využít balíčku Downtown Radio Bundle za osm. Za konzolích asi budou hráči vděční za obojí, nicméně na PC je to jiná pohádka. V březnu, kdy Cities slavilo narozeniny, Paradox zveřejnil, že moddeři vytvořili necelých 180 tisíc modů. Mezi nimi si asi vybere každý a nemusí rovnou investovat.

Abychom vám zajímavá čísla připomněli, řekneme, že se prodalo přes 6 milionů kopií, hráči k letošnímu březnu postavili 40 milionů měst s 2 185 317 000 000 obyvateli. Celkově u této práce strávili 17 milionů dnů, tedy přibližně 46 tisíc let. A čísla pochopitelně rostou dál. My už ale pomalu začínáme vyhlížet pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama