Outer Worlds si vede nad očekávání dobře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Outer Worlds si vede nad očekávání dobře

Outer Worlds si vede nad očekávání dobře

David Plecháček

David Plecháček

8. 11. 2019 13:28
Reklama

The Outer Worlds je i přes svůj žánr příjemnou jednohubkou. Možná i to láká hráče k tomu, aby do tohoto světa od Leonarda Boyarského a Tima Caina, tedy původních autorů Falloutu, vstoupili. A také je to jistě studio Obsidian, které má mezi některými hráči přímo kultovní statut. Prodejnost tomu přímo odpovídá.

Take-Two zveřejnilo finanční výsledky za druhý kvartál fiskálního roku 2020. Take-Two je mateřskou společností 2K Games, a pod 2K Games pro změnu spadá Private Division. Právě skrze tento label se dostáváme k The Outer Worlds. Private Division hru totiž vydává, a tak když se zástupci Take-Two dostali právě k němu, stočila se řeč i k aktuálnímu hitu.

Ačkoliv se společnost neodhodlala k žádným specifickým číslům, podle jejích zástupců je The Outer Worlds titulem, který předčil všechna očekávání. Podle všeho se dokonce očekává, že hra velkým dílem přispěje i k celkovému výdělku za fiskální rok 2020. A to má T2 samozřejmě i jiné koně v závodě. Obsidian by měl The Outer Worlds vydat i na hybridní konzoli od Nintenda, a to zkraje roku 2020.

Pokud zůstaneme specificky u Private Division, můžeme připomenout, že společnost vydala relativně nedávno i jinou hru: Ancestors: The Humankind Odyssey. Za evoluční hrou Patrice Désiletse, člověka, který světu představil Assassin's Creed, též stojí Private Division, nicméně výsledky tato divize nechtěla komentovat. Zřejmě zde není nic k chlubení, ale samozřejmě z tohoto případu nemusí vůbec nic vyplývat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama