Říjnové prodeje na PS Storu ovládlo MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Říjnové prodeje na PS Storu ovládlo MW

Říjnové prodeje na PS Storu ovládlo MW

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 11. 2019 17:04
Reklama

Krasojízda nekončí. Tak nějak se dá mluvit o nejnovějším přírůstku do série Call of Duty, díl Modern Warfare sice vyšel až na konci minulého měsíce, ale i tak zvládl se stát tím vůbec nejprodávanějším titulem na evropském PlayStation Storu. Vydavatelská společnost Activision tak může být s finančními výsledky rebootu nadmíru spokojená.

Data za desátý měsíc na tomto digitálním obchodě však vypovídají o prodejnosti daleko více her. Za zmíněnou FPS skončil letošní ročník FIFA, následovaný kým jiným, než hegemonem posledních let v podobě Grand Theft Auto V. Pod stupni vítězů bychom trochu překvapivě nalezli Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, za který si i sám Ubisoft nasypal popel na hlavu. Jak vidno, peněženky hráčů byly jiného názoru. První pětku pak uzavírá Minecraft.

Pozici šest si pro sebe uzmulo druhé Red Dead Redemption, které v posledních týdnech těžilo z marketingové podpory PC verze. Za ním se umístila teprve druhá říjnová novinka v tomto žebříčku, a to RPG The Outer Worlds od veteránů z Obsidianu. Kompletní desítku postupně uzavírá Marvel’s Spider-Man, remaster MediEvilu a konečně kompletní edice třetího Zaklínače. Na závěr už jen dodáme, že jako už téměř tradičně se nejprodávanějším VR titulem na celém evropském PS Storu stal česko-slovenský Beat Saber. Opět zasíláme gratulaci!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama