Prequel Projectu I.G.I vyjde v roce 2021
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prequel Projectu I.G.I vyjde v roce 2021

Prequel Projectu I.G.I vyjde v roce 2021

David Plecháček

David Plecháček

7. 11. 2019 11:53 1
Reklama

Project I.G.I z roku 2000 je pro spoustu hráčů srdcovou záležitostí. Taktickou first-person střílečku tehdy vyvinulo Innerloop Studios a vydal ji tehdejší Eidos, přičemž o tři roky později vyšlo průměrné pokračování. Jenže od té doby se na hru začal snášet prach, až do doby, kdy bylo oznámeno pokračování. Tuto informaci bychom ale měli uvést na pravou míru.

Novou hrou je totiž I.G.I. Origins, a jak název napovídá, nejedná se o pokračování, nýbrž o prequel. Hru už samozřejmě nevyvíjí Innerloop, to totiž skončilo v roce 2003 se druhým dílem série, na hře tak pracuje s pověřením Toadman Interactive tým Antimatter Games. Ten stoprocentně znáte díky Rising Storm nebo Red Orchestra, teď se však soustředí na návrat letité značky.

I.G.I Origins se bude odehrávat v alternativních 80. letech za časů Studené války, a tak vše nepůjde řešit hrubou silou, ale spíše prostřednictvím kradmého postupu a dostupných technologiích. Hráči se dostanou do role supertajného agenta/agentky MI6, jehož/jejíž úkolem je zachránit celý svět. „Oba týmy, jak v Toadman, tak Antimatter, mají původní hry stále v paměti. Jsme tak šťastní, že tuto značku můžete povznést na novou úroveň,“ říká šéf Toadman Interactive Robin Flodin.

Níže se můžete podívat na nový teaser trailer. Podle všeho by měla hra vyjít v roce 2021, a to na PC a stále ještě současnou generaci. Jestli hra nakonec opravdu na PS4 a Xboxu One vyjde, nebo jestli spíš vyjde na nových konzolích, ukáží následující měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama