Hitman 2 oslaví první výročí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman 2 oslaví první výročí

Hitman 2 oslaví první výročí

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 11. 2019 17:00
Reklama

I když největší novinkou nové roadmapy od studia IO Interactive je určitě potvrzení prací na novém díle, spousta věcí se ale chystá i do Hitmana 2. Ten totiž bude slavit první výročí, a vývojáři si pro tuto příležitost nachystali spoustu nového obsahu.

První přídavek zamířil do hry již dnes. Jeho součástí jsou dvě Legacy Escalations v Paříži a The Bahadur Dexterity v Makaréši. Tyto scénáře obsahují 5 scén, přičemž každá z nich požaduje své vlastní podmínky pro splnění. Součástí updatu je také challenge pack Breaking and Entering for the Whittleton Creek, za jehož splnění získáte titanové páčidlo.

14. listopadu se objeví dva Legacy Challenge packy, jeden opět v Makaréši, kde za splnění získáte Desert skin na TAC-4, a druhý umístěný v Hokkaidu. Zde vám odměnou bude Masamune katana. 19. listopadu dorazí další Legacy Escalations, a to Arthin Occultation v Bangkoku a Szilassi Darkness v Sapienzu. Za splnění opět získáte další skiny či outfity pro svého agenta. Na konci měsíce pak na vás čekají tři Escalations, a to ve Whittleton Creek, Isle of Sgail a na Haven Island.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama