RDR 2 trápí při vydání spousta problémů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RDR 2 trápí při vydání spousta problémů

RDR 2 trápí při vydání spousta problémů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 11. 2019 07:53 108
Reklama

Včera vyšlo Red Dead Redemption 2 na PC. Spousta hráčů se těšilo, že celý včerejší den utopí v očekávaném titulu Rockstaru, ale bohužel. Vydání rozhodně neprobíhá podle představ vývojářů ani hráčů. Hra nejde velmi často spustit, a nový patch tomu moc nepomohl.

Bohužel zatím není žádné řešení na všechny problémy, které v současné době RDR 2 trápí. Například mnoha hráčům hra spadne po intru s výstřelem brokovnice. Prozatím jedinou známou opravou je vypnutí antivirového programu, ani to ale v mnoha případech nepomůže.

Avšak vyhráno není ani při spuštění hry, i zde se totiž problémům nevyhneme.  Je nutné pohrabat se v nastavení grafiky, kdy hráčům vlastnících NVIDIA grafické karty nefunguje Vulkan API, a je nutné vybrat DirectX 12. Velmi často se také musí zrušit nastavení tzv. fyziky vody, která nejspíše patří do „experimentálních nastavení“. Při vytížení CPU na 100% hra pravidelně zamrzává, řešením je dle uživatelů redditu vypnutí dvou jader procesoru. Toto jsou fatální problémy, hru trápí ale i špatné renderování sněhu, malé FPS v multiplayeru, pravidelné záseky cutscén nebo i téměř žádné vytížení GPU. Prozatím je problémů opravdu spousta, pokud tedy nejste příliš technicky zdatní, doporučujeme si na Red Dead Redemption 2 ještě pár dní počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama