Honza v Sazka Fantasy sází na tradiční hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Honza v Sazka Fantasy sází na tradiční hráče

Honza v Sazka Fantasy sází na tradiční hráče

David Plecháček

David Plecháček

3. 11. 2019 09:45
Reklama

Je to stále stejná obehraná písnička. My vás vyzýváme k tomu, ať se zapojíte do Sazka Fantasy ligy, s vidinou toho, že kromě zajímavých cen můžete poměřit své síly s Honzou Borsem. Jenže překonat ho je až děsivě snadné, a zatímco zpočátku se jednalo o skvělý způsob, jak si z něj vystřelit, teď už nám ho regulérně začíná být líto. Druhá polovina soutěže snad Honzu ukáže v lepším světle, než jak se stalo naposledy.

Zatímco jindy neměl šťastnou ruku při svém výběru ani v jednom z jedenácti hráčů, poslední zápas ukázal vzestupnou tendenci. Čistě teoreticky stačilo sáhnout na dva hráče, a ti se postarali o veškerý bodový zisk. Tak Honzo, já tě tu veřejně vyzývám k tomu, aby to tentokrát byli hráči alespoň tři. Během těch následujících tří kol to společně můžeme vytáhnout alespoň mezi průměr. A když ne, z ostudy si budeš moct ušít slušivý kabátek. Však on se ti bude teď v zimě hodit.

HONZOVA JEDENÁCTKA

Co vám budu povídat, začínám chodit v kanálech. Výhodu to má, je tam teplo; nevýhodou je, že to tam dost páchne. Jo, přesně takhle by se dalo popsat, jak se mi doposud daří. Navíc Davidův výsměch už hraničí s mučením. Fakt jsem si na sebe upletl bič.

Jenže když už se něco rozmazává, tak aspoň pořádně. Pojďme teda na mojí sestavu pro čtvrté kolo Ligy Mistrů.

Honza v Sazka Fantasy sází na tradiční hráče
i Zdroj: Hrej.cz

V bráně, možná trochu naivně, věřím Kepovi. Chelsea se zlepšuje a on je vcelku jistota. Myslím, že proti Ajaxu by mohl uhájit čisté konto, ale kdo ví. Je to děsnej risk, do kterého jdu osudu navzdory. Obranu jsem si dovolil složit z hráčů Bayernu. Alaba je jistota, pokud bude v základu (toť je zásadní otázka všech dosavadních kol, pozn. redakce), má tu výhodu, že bude spíš v záloze. V minulém kole měl smůlu, že jeho spoluhráči po jeho pasech nebyli schopni dát gól, teď to proti Olympiakosu napraví. Řecký tým venku nebude zlobit jako doma a Boateng s Pavardem si to ohlídají. Mladý Francouz pravděpodobně hrát bude. Zdali se poštěstí i Boatengovi, uvidímě. Ale Niko Kovač teď zrovna na výběr nemá.

Záloha bude zase z části složená z talentovaných hráčů Chelsea. Mount a Hudson-Odoi, tyto dva ohromné talenty pod Lampardem rostou. Navíc jsou levní a šetří mi budget na osvědčené bombarďáky. Proti Ajaxu se navíc budou moci opět ukázat a do šancí se dostanou. Jestli je promění, to je ve hvězdách. Minule se mi ale sázka na levnější hráče vyplatila a Orsič ze Záhřebu určitě něco předvede i teď. Proti Šachťaru se předvedl. Sterling je naopak jeden z nejdražších, ale šance, že skóruje nebo šanci připraví, je obrovská. Tady je navíc veden jako záložník, což je výhodné.

Útok doplní Dani Olmo, který mi přihrál nejvíce bodů v minulém kole a proti stejnému soupeři se mu bude dařit i tentokrát. Navíc ta cena!!! V útoku s ním tak mohou hrát Lewandowski, který určitě gól dá, a hlavně uzdravený Mbappé. Ten dostojí pověst kanonýra a Bruggám vsítí minimálně jeden gól.

Pěkně si to maluju, ale znáte to. Jak byste to složili vy? Který hráč vám zatím přinesl nejvíce bodů a měníte tým po každém kole?

KONEC VZDUŠNÝCH ZÁMKŮ

Pokud jste si také vysnili vaší ideální jedenáctku, nebojte se zapojit naší soutěže. My máme obdobný pocit jako minule. Honza opět sází na podobná jména, která mu ne vždy přinesla štěstí. Třeba mu ale jeho tvrdošíjnost vyjde. Postavili byste ale lepší tým? Možná! Tak vyzvěte Honzu v jedné z našich HrejCZ part a soutěžte o prize money od Sazky a další ceny. Ve čtvrtém kole vylosujeme výherce herní myši Logitech G MX518! Přihlásit se můžete zde, a můžete tak dokázat, že každý Čech může být i kvalitním trenérem.

Jak najdeš naše party? V seznamu part ve hře si vyhledej HrejCZ a přidej se do jedné, v níž je volné místo! Až budeš v partě, vstup uvnitř do miniligy Liga mistrů a poté se jen ujisti, že máš v turnaji hotový tým. Teď jsi jak v turnaji, tak přímo v soutěži Hrej.cz!

VÍTĚZ TŘETÍHO KOLA

Dovolujeme si vám touto cestou připomenout změnu pravidel soutěže o periferie Logitech. Ceny získají čtyři nejlepší v daném kole napříč partami uživatelů "GrunexCom" = Grunex 1-10, "HrejCZ" = Hrej Official 1-10, "RePlay" = RePlay 1-10 a "Kvetan" = TheTop 1-30. Vítěze kontaktují autoři soutěže na registrační email. Gratulujeme a všem ostatním přejeme hodně štěstí do dašlích kol.

Honza v Sazka Fantasy sází na tradiční hráče
i Zdroj: Hrej.cz

                                     Registrovat se můžeš pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama