Schreier poukazuje na změny v Ubisoftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Schreier poukazuje na změny v Ubisoftu

Schreier poukazuje na změny v Ubisoftu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 11. 2019 08:57 6
Reklama

Nespokojenost s Ghost Recon: Breakpoint a nižší dosah bratříčka The Division 2 zřejmě mají na svědomí rozhodnutí odložit chystané novinky od Ubisoftu. Zdá se však, že se ve společnosti zároveň odehrávají velmi zásadní změny. Alespoň tedy podle slov Jasona Schreiera.

V poslední epizodě podcastu Kotaku Splitscreen se novinář rozpovídal o dění za oponou. Na základě jeho slov to vypadá, že se Ubisoft chystá celkově změnit přístup k tvorbě her. „Rozhovory naznačují, že se Ubisoft chystá zásadně změnit svou mentalitu. Nyní záleží především na tom, aby byly návrhy na nové tituly unikátní, aby měly nějaký jedinečný aspekt,” prohlásil Shreier načež dodal, že společností nyní zmítá bláznivá atmosféra.

Watch Dogs: Legion se zřejmě už nijak zásadně nezmění, třetí díl by však i tak mohl splnit podmínku jedinečnosti. Možnost lanařit do svých řad NPC postavy vypadá skutečně slibně. Odklad si autoři pochvalují, více času využijí k zajištění odpovídající kvalitativní úrovně. Ubisoft patrně nechce, aby se opakoval scénář s nedodělaným Ghost Recon: Breakpoint. K němu se však neobrací zády, problémy se vývojáři budou snažit opravit v chystaných updatech.

Zda se v budoucích projektech skutečně projeví nová filozofie, nebo práce vývojářů sklouzne zpět do zajetých kolejí, to ukáže až čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama