Diablo 4 potvrzeno, vrací se ke kořenům
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo 4 potvrzeno, vrací se ke kořenům

Diablo 4 potvrzeno, vrací se ke kořenům

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 11. 2019 17:35 23
Reklama

Je to oficiální. Celá otevírací ceremonie započala tím, že se J. Allen Brack rozpovídal o posledním měsíci, který se moc nepovedl, a to díky tomu, že při reakci na situaci okolo turnaje v Hearthstonu reagovali moc rychle, přičemž pomalu mluvili. Zkrátka si studio nasypalo popel na hlavu, aby na nás ihned vypálilo trailer na Diablo 4.

Samotný trailer toho moc neprozradil a v podstatě se jedná o vyvolání Lilith. Opět se jedná o velmi pěkný snímek, které zkrátka studio Blizzard umí. Poté na podium přišel game director Luis Barriga, který se o novém díle rozpovídal trochu více.

Dle jeho slov se skutečně stane to, co hráči chtěli. Nadcházející čtvrtý díl se vrátí ke kořenům, tedy k temnému gore tématu. Dočkáme se středověké gothic verze pekla a vývojáři rozhodně nešetří krví. Nový díl bude zkrátka brutální. Kromě toho se potvrdilo PvP či obchodování mezi hráči a také návrat osvědčených věcí z předchozích dílů, jako classy z Diabla 2 a plynulý soubojový systém z Diabla 3. Prozatím jsou potvrzené 3 classy, a to Barbarian, Sorceress a Druid. Nakonec jsme se dočkali i krátkého gameplay videa.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama