Umírejte a bojte se v listopadovém PS+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Umírejte a bojte se v listopadovém PS+

Umírejte a bojte se v listopadovém PS+

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 10. 2019 16:56 16
Reklama

Letmým pohledem do kalendáře zjistíme, že už je zase poslední středa měsíci, což už nějakou dobu znamená, že Sony ohlásí nové hry pro předplatitele služby PlayStation Plus. Tomu se tak stalo i nyní.

A nabídka je to relativně štědrá. Prvním listopadovým titulem bude souls-like RPG Nioh z února 2017, ve kterém smrt čeká na každém kroku. Respektive u každého nepřítele. Jedná se však o vynikající variaci na hry od FromSoftware, studio Team Ninja odvedlo skvělou práci, kterou ocenil i Pavel maximálním možným hodnocením. A jestliže se vám základní hra bude zamlouvat, můžete sáhnout hned po třech dodatečných DLC a ideálně se tak naladit na pokračování, jenž dorazí počátkem příštího roku.

Nioh doplní horor Outlast 2, který měl úspěšně navázat na první díl. Jestli se tomu tak povedlo, je na diskuzi, nicméně věříme, že spoustu hráčů, kteří se rádi bojí, potěší. Z naší recenze si sequel odnesl tři body z pěti.

Obě hry by měly být pro předplatitelé dostupné od příštího úterý 5. listopadu. Jak se vám předposlední letošní pluskové menu zamlouvá?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama