NVIDIA představuje dvě verze Shield TV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NVIDIA představuje dvě verze Shield TV

NVIDIA představuje dvě verze Shield TV

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 10. 2019 13:37 1
Reklama

NVIDIA Shield TV je zařízení, které vám nabídne operační systém Android, spoustu aplikací, stream PC do televize, podporu přehrávání filmů a zejména podporu GeForce NOW, tedy službu podobnou Stadii, která vám dovolí hrát hry přes internet díky počítačům v datacentru NVIDIE.

NVIDIA nyní vydává další generaci Shield TV, tentokrát se dočkáme rovnou dvou verzí, a to „obyčejné“ edice Shield TV, a vylepšené Shield TV Pro. Oba set-top boxy obsahují čipset NVIDIA Tegra X1+ s procesory Cortex-A57 a Cortex-53, o grafiku se postará GeForce architektury Maxwell.

Základní verze nabídne 2 GB RAM a úložiště o velikosti 8 GB. NVIDIA ale prý tuto osekanější verzi doporučuje zejména ke streamování, nikoliv k ukládání. Verze Pro nabídne 3 GB RAM a  16 GB úložiště. Co se novinek týče, Shield TV nabídne přehrávání ve 4K s HDR. Pokud chcete, umělá inteligence prý dokáže převést obraz ze 720p či 1080p na 4K. Také dokáže přehrávat Dolby Atmos a Dolby Digital Plus. Základní Shield seženete za 4200 korun, vylepšenou verzi Pro za 5700 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama