EA se skutečně vrací na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA se skutečně vrací na Steam

EA se skutečně vrací na Steam

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 10. 2019 14:37 13
Reklama

Před několika dny jsme psali o náznaku toho, že by se EA mohlo vrátit zpět na Steam, a to jak po tweetu s hrnkem, nad kterým se vznášela pára, tak po uniklých částech kódu ve Steamu. Nyní tento návrat a opětovné navázání spolupráce oficiálně oznámilo EA na svých stránkách.

A návrat to bude skutečně velkolepý, i když ne okamžitý. První titul, který bude dostupný jak na Steamu, tak na Originu, bude Star Wars Jedi: Fallen Order. Ten vychází 15. listopadu a již nyní si ho můžete předobjednat. Několik měsíců poté budou na Steamu dostupné i hry jako The Sims 4 či Unravel 2.

Příští rok se pak na Steamu objeví opravdu velké značky. Dočkáme se Battlefieldu 5, Apex Legends či FIFY 20. Dobrou zprávou je to, že hráči jak na Steamu, tak na Originu budou moct hrát spolu. Zároveň s tím se na jaře příštího roku dostane na platformu i EA Access, čímž se stane první předplatitelskou službou na Steamu. Dalších novinek a zpráv se dočkáme v příštích týdnech a měsících. Jste rádi za opětovné spojení EA a Valve?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama