Začíná unikat první info z CoD: MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Začíná unikat první info z CoD: MW

Začíná unikat první info z CoD: MW

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 10. 2019 12:47 3
Reklama

S tím, jak se blíží den, kdy vyjde nové Call of Duty, se samozřejmě šíří i informace o tom, co v novém díle můžeme očekávat. A to nikoliv od Activisionu, nýbrž od hráčů. Někteří z nich se totiž dostali do hry o něco dříve, a proto na internet posílají různé novinky a změny. Nebojte se, nebudeme se zde bavit o kampani.

První novinkou je například to, že mapa Hill, která se měla měla objevit v původním Modern Warfare, si nakonec našla cestu do letošního dílu. Hráči budou mít nejspíše hodinky na rukách, které vám budou počítat váš současný killstreak, přičemž budete vědět, kolik vám ještě zbývá do atomové bomby, která vyhraje vašemu týmu hru. Radar se taktéž dočkal menší změny.

Cancelled Map from COD 4 "Hill" is in MW2019 from r/modernwarfare

This was taken from u/Senescallo’s video but it looks like this watch will have a killstreak counter. from r/modernwarfare

Activision proti těmto únikům bojuje celý den a dle informací smazal již spoustu youtube videí či smazal několik twitch streamů. Zkrátka se studio snaží hráčům přinést co největší překvapení. I tak se ale na veřejnost dostala ukázka skinů, což může zároveň být odpověď na to, kde bude Activision sbírat peníze, které studiu teoreticky unikly při zrušení season passu. Prozatím je ve hře prý přes 250 různých barevných kombinací a skinů.

250+ Showcase - Operator Skins, Weapon Variants, Charms, and Watches from r/modernwarfare

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama