BF V nabere směr Pacifik již příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BF V nabere směr Pacifik již příští týden

BF V nabere směr Pacifik již příští týden

Marek Selinger

Marek Selinger

23. 10. 2019 13:44 8
Reklama

Od vydání Battlefieldu V již brzy uplyne rok, a co si budeme povídat, pro celou značku to nebylo jednoduchých 12 měsíců. Dnes se však nebudeme ohlížet do minulosti, nýbrž se zaměříme na to, co druhoválečný titul od DICE čeká brzy. Dokonce již velmi brzy. Skrze parádní a atmosférický trailer, tedy přesně tak, jak to švédské studio umí, jsme se dozvěděli, že vylodění v Pacifiku začne již příští čtvrtek 31. října. Nejprve si však ukázku vychutnejte sami:

Díky traileru si tak dokážeme udělat prvotní představu, co náš čeká. Těšit se můžeme na nové frakce, k prozatímním Britům a nacistům přibudou Američané a Japonci. Dále můžeme očekávat nové zbraně včetně legendární M1 Garand nebo katany, bojovou techniku, kdy díky přídání lodí dojde na obojživelné boje, a samozřejmě i mapy. Prozatím víme o lokacích Iwo Jima a Pacific Storm, do konce roku by měla ohlásit návrat z Battlefieldu 1942 i mapa Wake Island.

Z videa je patrné, že autoři vyslyšeli přání komunity a vrátili se k realističtějšímu vyobrazení druhé světové války, ostatně v porovnáním s představovacím trailerem Battlefieldu V se jedná o diametrální rozdíl. Během dne očekáváme další přísun informací, které vám samozřejmě přineseme. Tak nám zůstaňte věrní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama