Vývojářka Satisfactory o pomoci EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojářka Satisfactory o pomoci EGS

Vývojářka Satisfactory o pomoci EGS

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 10. 2019 09:35 2
Reklama

Epic Games Store je stále tématem pro mnoho hráčů i vývojářů. Pro jedny nenáviděné, pro druhé milované platformě se ale stále daří a neustále nabízí spoustu her zdarma, včetně velmi zajímavých kousků jako sérii Batman či Surviving the Mars.

Jak jsme se ale už několikrát přesvědčili, síla Epic Games zajištuje zejména indie vývojářům jistotu toho, že jejich hra zkrátka uspěje. Jedním z nich je i studio Coffee Stain, tvůrci Goat Simulatoru a zejména ambiciózního projektu Satisfactory. Nathalie Verweij, designérka UI a UX pro Satisfactory tvrdí, že na Epic Games nadává jen hlasitá menšina.

„Myslím si, že pro indie studie je skvělé mít to zabezpečení, kdy víte, že to vaše hra zkrátka zvládne a nemusíte si dělat starost o nějaké finanční deadliny. Soustředíte se pouze na tvorbu dobré hry. Samozřejmě že jsme se potkali s nějakou kritikou, ale myslím si, že jde pouze o hlasitou menšinu. Pro hráče je to „jenom další launcher“, Epic ale vývojářům skutečně pomáhá a dovolí jim pracovat na hře, která bude mít tu největší kvalitu.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama