Vývojáři Agony ukazují spin-off Succubus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Agony ukazují spin-off Succubus

Vývojáři Agony ukazují spin-off Succubus

David Plecháček

David Plecháček

22. 10. 2019 10:46 7
Reklama

Agony sice zpočátku působilo svěžím dojmem a zdálo se být originální, výsledkem ale bylo jen to, že bylo hloupé a zbytečné. Studio Madmind sázelo jen na efekt a na kontroverzní námět, jak se ale už poněkolikáté ukázalo, to dobrou hru nedělá. Nepochopitelně, skoro až donquijotsky se o totéž pokusí znovu se spinoffem Succubus.

Sukuby jsou démoni slasti, které budou v nové hře využívat své schopnosti k tomu, aby se pomstili svým nepřátelům. Příběhem hra asi neuchvátí, ale podle všeho půjde o zisk moci v nastalém mocenském vakuu, který se v pekelné sféře vytvořil. Třeba ale Succubus překvapí. Tím hlavním by ale měla být hratelnost. Základem budou zbraně a vaše schopnosti, nicméně hra slibuje různé typy nepřátel, bohatý strom schopností, členité peklo a samozřejmě všudypřítomný gore. Jestli se okolo novinky bude opět točit kontroverze ze sexuálních scén a následného ratingu, uvidíme.

První gameplay video, kterým se studio prezentuje, je ale výhradně určeno pro dospělé. Jak si jindy odpouštíme veškeré soudy, tentokrát uděláme výjimku. Záběry z alfy jsou totiž všelijaké, jen ne takové, aby vás na Succubus navnadili. Možná by tak stálo za zvážení přemýšlet, jestli novince vůbec chcete věnovat celých 14 minut dnešního dne. Rozhodně známe lepší způsoby, jak tento čas využít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama