Untitled Goose Game si našlo cestu do RE2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Untitled Goose Game si našlo cestu do RE2

Untitled Goose Game si našlo cestu do RE2

David Plecháček

David Plecháček

22. 10. 2019 09:23
Reklama

Nečekané hity jsou nečekané proto, že se zrodí odnikud. Kdyby si někdo měl tipnout, kde skončí Untitled Goose Game, pravděpodobně by hádal, že v propadlišti dějin jako další šílený projekt, jeden z mnoha. Ale opak je pravdou. Hra, v níž se vtělíte do husy, která doslova buzeruje své okolí, se stala hitem. Smysl pro humor některých hráčů je ale svérázný, a tak se rozhodli roli obrátit.

Otravovat své okolí a tropit jim neplechy je sice zábava, ale jak by vám bylo, kdyby se role obrátila? Ideální hrou, kde by se role opravdu obrátit mohli, je remake Resident Evilu 2. Moddeři už vytvořili snad desítky postav, za něž můžete hrát, a stejně tak velkou porci postav, která vás může nahánět místo Mr. X. Jak asi tušíte, tentokrát vás bude pronásledovat jeden velký bílý opeřenec.

Nový mod od člověka ZombiAli je děsivý. Ostatně cokoliv, co do hry tento člověk přidá, je děsivé. Uznejte, že to poslední, co chcete, je, aby vás v úzkých chodbách pronásledovala mašinka Tomáš. A věřte nám, že nechcete ani to, aby vás pronásledovala husa z Untitled Goose Game. Práce jsou zatím ještě v běhu a není k dispozici finální verze, ZombiAli ale na svém Twitteru zveřejnil alespoň ukázku z velkolepého nástupu.

Moddeři jsou v případě Resident Evilu 2 extrémně čilí. Málokterá hra se dočkala v poslední době tolika změn a poutá jimi tolik pozornosti jako zimní hit Capcomu. Pokud máte PC, rozhodně byste se mohli minimálně podívat, jestli vás nějaká modifikace nezaujme. Když nic, tak ta s husou si získala alespoň nás. Ukázku Untitled Goose Game si můžete pustit níže. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama