Je toto název nového Batmana?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je toto název nového Batmana?

Je toto název nového Batmana?

Marek Selinger

Marek Selinger

22. 10. 2019 09:40 3
Reklama

Je tomu jen 24 hodin, co jsme vzpomínali na titul Batman: Arkham City od autorů z Rocksteady. Nicméně od té doby se tak trochu nečekaně objevily spekulace o další hře z tohoto univerza. Podle úniku by ji mělo mít na starost studio WB Games Montreal, které má s netopýřím mužem již předchozí zkušenosti. V roce 2013 totiž vydalo odbočku Arkham série s podtitulem Origins.

Na ni s velkou pravděpodobností již brzy naváže dalším projektem. Na Twitteru se objevily spekulace od známého insidera s přezdívkou Sabi. Ten do podvědomí vstoupil například před letošní E3, kdy s velkou úspěšností odhaloval to, co na konferenci bylo později skutečně oznámeno. Nyní se znovu přihlásil o slovo s informacemi právě o budoucnosti Arkham franšízy. Na jejím dalším pokračování podle Sabiho opět pracuje zmíněný montrealský tým Warner Bros, přičemž novinka by měla nést název Arkham Legacy, a kromě Batmana samotného bychom si v ní měli zahrát za celou řadu dalších postav.

Svou troškou do mlýna přispěl i Thomas Polito, který zastává podobnou pozici jako Sabi, jen ve filmovém průmyslu. Ten jeho informace taktéž potvrdil.

Jak se tedy zdá, Arkham Legacy skutečně je, jak se v angličtině říká, „a thing“. Jelikož již v pátek oslaví Arkham Origins šest let od vydání, je docela možné, že právě v tento den se dočkáme dlouho očekáváného oznámení. Anebo taky ne, protože i tyto spekulace je nutné brát s rezervou. Tak či onak, na závěr už jen připomene, že poslední díl arkhamské série s podtitulem Arkham Knight vyšel už v roce 2015. Od té doby zavládl v temných ulicích Gothamu klid.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama