"Hrát Fatal Frame na Switchi by byla zábava"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka "Hrát Fatal Frame na Switchi by byla zábava"

"Hrát Fatal Frame na Switchi by byla zábava"

David Plecháček

David Plecháček

22. 10. 2019 13:23
Reklama

Nintendo je plné Maria, Luigiho, Zeldy, Linka a jiných ikonických postav, že by člověk mohl namítnout, že mu nic nechybí. Pokud jste ale přívrženci hororů, je tu jedna série, která se objevila na Wii U a od té doby se o ní nemluvilo. Fatal Frame by ale Switchi slušelo.

Série Fatal Frame, v Japonsku známá pod názvem Zero, u nás také jako Project Zero, debutovala na PlayStationu 2 a původním Xboxu, ale od roku 2008 ji spojujeme s Nintendem. Zatímco Mask of the Lunar Eclipse byl díl pro Wii a v roce 2014 vyšlo na již zmíněném Wii U Maiden of Black Water, o jakémkoliv díle na Switch není ani zmínka. Sám Keisuke Kikuči z Koei Tecma ale řekl, že by rád nový díl vytvořil.

Stejně jako Wii, potažmo Wii U, je i Switch uzpůsoben tomu, aby si s ním autoři vyhráli po stránce ovládání. Kikuči tak například říká, že by bylo zábavné, kdyby hráči používali Switch jako takovou vlastní Cameru Obscuru. „Myslím, že by byla ohromná zábava hrát v handheld režimu a chodit s ním, kam se člověku zlíbí,“ řekl portálu Nintendo Everything.

Survival horor s ikonickou zbraní/kamerou ale není jedinou značkou, které by Kikuči přál návrat. Koei Tecmo by podle něj mohlo oživit i Deception, i pro tuto sérii má autor mnoho nápadů, které by rád přetavil do hry. Zdá se ale, že větší šance má Fatal Frame / Project Zero. Už v roce 2018 společnost tvrdila, že právě hororová série je pro firmu jednou z nejdůležitějších IP.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama