CoD: MW mění prestiž za dva druhy ranků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD: MW mění prestiž za dva druhy ranků

CoD: MW mění prestiž za dva druhy ranků

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 10. 2019 13:16
Reklama

V předchozích dílech Call of Duty byli hráči zvyklí na tzv. Prestige, tedy ukázku toho, kolikrát dosáhli levelu 100. Za každou prestiž se jim, mimo jedné vybrané, uzavřeli zbraně a hráči museli zkrátka získávat levely odznova. V nadcházejícím Modern Warfare tomu ale tak nebude.

Nováček začíná s tzv. Enlisted Rankem. Až do 55 levelu se nic nemění- stále získává levely a odemyká si nové zbraně. Po dosažení 55 levelu následují sezónní Officer ranky, do kterých získáváte zkušenosti stejně, jako do Enlisted ranků. Během sbírání zkušeností ale získáváte i denní výzvy, odměny, a za dokončení 100. Officer ranku získáte weapon blueprint.

Jakmile skončí sezóna, Officer rank se vyresetuje, Enlisted rank nikoliv. Vývojáři plánují hned několik sezón, přičemž s každou novou sezónou by měly přijít i nové mapy, módy, mise, komunitní akce a další obsah do hry. Všechen tento obsah by měl zdarma. Call of Duty: Modern Warfare vychází již za 3 dny na PS4, XONE a PC, přičemž pokud jste si hru předobjednali, dnes večer by se měl spustit preload.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama