Srovnání konzolové a PC verze RDR2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Srovnání konzolové a PC verze RDR2

Srovnání konzolové a PC verze RDR2

David Plecháček

David Plecháček

21. 10. 2019 10:51 22
Reklama

Radši byste stoprocentně viděli přímé porovnání Red Dead Redemption 2 ze hry v kvalitě, v jaké vyjde. Na internetu jsou ale dobrodinci, kteří čekat nechtějí a nedočkavým fanouškům chtějí nabídnout změny právě tady a teď. Ani slavný kanýl Cycu1 neváhal a vytvořil srovnání, byť porovnává záběry z Xboxu One X s těmi z traileru.

I my víme, že toto srovnání není příliš validní, ale možná vás bude zajímat, co všechno vlastně video odhalilo. Obecně vzato ze srovnání vychází fakt, že PC verze „bude“ bohatší. Bohatší co do efektů, i co do detailů prostředí. Zároveň se můžete podívat na to, o kolik se zlepšila dohledová vzdálenost. Rockstar už mluvil konkrétněji o tom, co vše bude lepší – ať už jde o stíny nebo lepší globální osvětlení – ale tyto detaily jsou z traileru ještě hůře vysledovatelné, i kvůli kompresi videa.

Ačkoliv nové srovnání obsahuje spoustu ale, dává hráčům určitou představu, co všechno může být jinak. Podobných srovnání bude pochopitelně přibývat a i my se po vydání RDR2 na PC na tu nejlepší verzi podíváme. Jisté je, že půjde o tu nejlepší verzi na trhu, ale především o příležitost, jak si zahrát nejlepší hru loňského roku, pokud jste dosud neměli příležitost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama