Reklama na knihu hovoří o Diablu IV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reklama na knihu hovoří o Diablu IV

Reklama na knihu hovoří o Diablu IV

David Plecháček

David Plecháček

21. 10. 2019 11:14 7
Reklama

O relativně nedávných problémech v Blizzardu se dobře ví. Kreativní svoboda a volnost jsou ta tam a společnost musí ze svého rukávu sypat hry, aby držela krok se sourozeneckým Activisionem a výsadní značkou Call of Duty. V Blizzardu, ačkoliv navenek mlčí, se pracuje na sto procent. Možná na sto deset. A pravděpodobně hrou, která se ukáže nejdříve, je čtvrté Diablo.

Není žádným tajemstvím, že je ve vývoji hned několik projektů, některé z nich souvisí právě i s Diablem. Oficiálně oznámeným je ale jen ten mobilní, který dostal název Diablo Immortal. Pokud k tomu nepočítáme vydání verzí například na GOGu, nic dalšího prozatím nevíme. Německý GameStar ale zveřejnil zajímavou reklamu na knihu The Art of Diablo, v níž se píše: Obsahuje přes 500 artworků z Diabla, Diabla II, Diabla III a Diabla IV. The Art of Diablo je kniha, kterou dává dohromady Jake Gerli ve spolupráci s letitým pracovníkem Blizzardu, Robertem Brooksem, který má na starosti především scénáře.

Není to tak dávno, co se spekulovalo o odhalení čtvrtého Diabla, před rokem byl nejžhavějším adeptem tradiční BlizzCon. Uteklo to a za pár dní nás čeká další ročník, BlizzCon 2019, a vlastně by nás nepřekvapilo, kdyby byla právě tato hra hřebem celé akce. Ta je na programu 2. listopadu opět v severoamerickém Anaheimu.

Možná jde ale o starší artworky dílu, který byl v minulosti zrušen. Diablo se rodí těžce a je možné, že se do knihy dostaly koncepty, které následně v aktuálním projektu nemají místo a nemusí s ním mít ani žádnou souvislost. Ale také mohou a GameStar mohl nepatřičně odhalit, co nás za několik dnů čeká. Nechme se překvapit, bez Diabla, případně jiné hry, ale bude Blizzcon poměrně suchý. Nové rozšíření World of Warcraft by hasil jen remake Warcraftu III.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama